+31 (0)6 814 84 775 michele@richter-coaching.nl

Maak bewust je keuzes

In de afgelopen zomerperiode (2022), tijdens mijn vakantie, liggend op een ruim strand, turend naar de zee en luisterend naar omslaande golven, blikte ik terug op het afgelopen jaar en kreeg een tevreden gevoel over de coach trajecten waarbij ik de ZKM (Zelf Kennis Methode) heb ingezet. Het zo een fijne en gestructureerde manier om de verdieping in te gaan en zaken helder te krijgen met mensen. Of het nou gaat om een werk gerelateerde vraag of een privé kwestie. Breed inzetbaar en tegelijk maatwerk kunnen leveren. Hoe prettig is dat toch. Ik gun veel meer mensen zo’n waardevol traject !  

“Hoeveel mensen nemen nu echt de tijd om in conclaaf met zichzelf te gaan? Wat wil ik nu echt met mijn leven en wat past er bij mij? Wat is de rode draad in mijn leven tot nu toe?

De antwoorden op deze vragen kun je niet uit boeken halen, maar slechts uit ervaringen. Maar zeg eens eerlijk, hoe vaak sta je echt stil bij jezelf? Als je niet de keuze voor jezelf  en je passie maakt, maak je onbewust een andere keuze. Je laat je leven door anderen leiden….

Aan het einde van je leven ben je ontevreden, omdat je leven anders is gelopen dan je je had voorgesteld. Met pijn en spijt constateer je op je sterfbed dat je niet uit het leven gehaald hebt wat er aan talenten en passie in zat. Wat je vandaag meemaakt, is het gevolg van keuzes uit het verleden. Daarom bepalen de keuzes van vandaag de toekomst van morgen. Wees je bewust van je gedrag, je overtuigingen en van je gedachten van vandaag, zodat je werkt aan de ideale wereld van morgen”.

Uit: Toeval bestaat niet- van Harm Peter Roel. Dit las ik dit op vakantie en vond het zo toepasselijk voor een ZKM traject.

ZKM iets voor jou?!
Bel me vrijblijvend om kennis te maken: 06-81484775.
Zonnige groeten, Michèle

 

september 2022


← ga terug

Bezoekadres

Zutphensestraatweg 16
6881 WS Velp
Nederland
Bekijk de kaart

Netwerk

Linkedin icoon @michelerichter

Aangesloten bij
ZKM logo  NFG logo   RBCZ logo

No image