+31 (0)6 814 84 775 michele@richter-coaching.nl

Coaching & Counseling

Heb je het gevoel dat er meer inzit dan eruit komt? Maar brengen gesprekken met familie of vrienden, zelfhulpboeken en websites niet de verandering die je zoekt? Als counselor zorg ik ervoor dat jij ontdekt wat je tegenhoudt. En als coach zorg ik dat jij de vrije ruimte voor jezelf vindt.

Wat wordt de eerste stap?

Onze klik is belangrijk

Daarom drinken we eerst vrijblijvend een kop koffie. Of thee natuurlijk. Ik ben dan vooral nieuwsgierig naar jouw persoonlijke verhaal. En stel veel vragen. Al luisterend tast ik af wat je vraag precies is en hoe ik jou daarbij het beste kan helpen.

Gesprekken…

Klikt het wederzijds? Dan gaan we samen op zoek naar jouw groeimogelijkheden en grenzen. Wat zijn je belangrijkste kwaliteiten? Wat is jouw doel in het leven en hoe wil je dat bereiken? We ontrafelen je drijfveren om jouw gedrag en gevoelens beter te begrijpen. We stellen samen vast waar je aan wilt werken.  Meestal zet ik voor deze gesprekken de Zelf Kennis Methode (ZKM) in.

…en andere werkvormen

Mocht dat passend zijn, kan ik ook andere (psychodynamische) methodieken inzetten, zoals innerlijk kindwerk, systemische of een meer lichaamsgerichte werkvormen. Al die technieken en methodieken combineer ik met mijn gezonde, geschoolde intuïtie.

Hoelang duurt een traject?

Na ons eerste vrijblijvende gesprek, maak ik een trajectvoorstel die past bij jou en je vraag. Ik geef je meteen een tijdsinschatting met de kosten erbij. Doorgaans zal een (kortdurend) traject tussen de 6 en 10 sessies in beslag nemen. Hoe lang het voorgestelde traject daadwerkelijk duurt, is ook afhankelijk van jouw vermogen om kwetsbaar en open te zijn. Want voor een ontwikkel- of veranderproces is moed en doorzettingsvermogen nodig. Patronen die er jaren geleden zijn ingesleten, kun je niet in één dag uithalen.


← ga terug

Bezoekadres

Zutphensestraatweg 16
6881 WS Velp
Nederland
Bekijk de kaart

Contact

T: +31 (0)6 814 84 775
E: michele@richter-coaching.nl

Whatsapp icoon Voor een snelle vraag kan je mij altijd appen.

Social

Linkedin icoon @michelerichter

Aangesloten bij

ZKM logo  NFG logo  RBCZ logo