+31 (0)6 814 84 775 michele@richter-coaching.nl

Coaching & Counseling

Heb je het gevoel dat er meer inzit dan eruit komt? Maar brengen gesprekken met familie of vrienden, zelfhulpboeken en websites niet de verandering die je zoekt? In mijn praktijk voor coaching & counseling help ik je ontdekken wat je tegenhoudt en zorg ik ervoor dat jij de ‘vrije ruimte’ voor jezelf vindt. Wat wordt de eerste stap?

Onze klik is belangrijk

Daarom maken we eerst vrijblijvend kennis. Ik ben dan vooral nieuwsgierig naar jouw verhaal. Al luisterend tast ik af wat je vraag precies is en hoe ik jou daarbij het beste kan helpen.

Gesprekken…

Klikt het wederzijds? Dan gaan we samen op zoek naar jouw groeimogelijkheden en grenzen. Wat zijn je belangrijkste kwaliteiten? Wat is jouw doel in het leven en hoe wil je dat bereiken? We ontrafelen je drijfveren om jouw gedrag en gevoelens beter te begrijpen. We stellen samen vast waar je aan wilt werken.  Meestal zet ik voor deze gesprekken de Zelf Kennis Methode (ZKM) in

…en andere werkvormen

Mocht dat passend zijn, kan ik ook andere (psychodynamische) methodieken inzetten, zoals  innerlijk kindwerk, systemische of meer lichaamsgerichte werkvormen en mindfulness. Al die technieken en methodieken combineer ik met mijn gezonde, geschoolde intuïtie.

Hoe lang duurt een traject?

Na ons gesprek, maak ik een trajectvoorstel die past bij jou en je vraag. Ik geef je meteen een tijdsinschatting met de kosten erbij. Doorgaans zal een (kortdurend) traject tussen de 6 en 10 sessies in beslag nemen. Hoe lang het traject daadwerkelijk duurt, is ook afhankelijk van jouw vermogen om kwetsbaar en open te zijn. Want voor een ontwikkel- of veranderproces is moed en doorzettingsvermogen nodig. Patronen die er jaren geleden zijn ingesleten, kun je niet in één dag uithalen.

Voor welke vragen of klachten kun je bij mij terecht?


← ga terug

Bezoekadres

Zutphensestraatweg 16
6881 WS Velp
Nederland
Bekijk de kaart

Netwerk

Linkedin icoon @michelerichter

Aangesloten bij
ZKM logo  NFG logo   RBCZ logo

No image